tirsdag 13. april 2010

Endelig er utesesongen her!

Snøen er borte, våren er forlengst på plass - og i går inntok Bekkelaget KFUK-KFUM-speiderne endelig sin kjære leirplass i skogen. Flisespikkermerket var dagens dyst, og da hører leirbål og litt bålmat naturlig med.

Klikk her for å se bildegalleriet fra gårsdagens samling!

Pinnebrød er en klassiker - og ekstra god blir den når speiderleder Anne klinker til med sukker og kanel-trikset: En liten runde i godsakene med deigen før pinnen havner i bålet, og vips: Mer smak!


Vi gleder oss allerede til neste samling 26. april - da er temaet hvilke dyr og fugler som bor i skogen vår. Har det blitt liv i fuglekassene vi hengte opp i fjor?

PS:
Det nærmer seg også sesongens høydepunkt: Telttur i Østmarka!

Vi drar fra Menighetssenteret kl 18 fredag 28. mai og slår opp teltene ved speiderhytta Kløverrabben - fem minutter gange fra Enebakkveien. Lørdag 29. mai kl 14 drar vi hjem igjen.

Vi har leid hytta for å ha backup i tilfelle elendig vær, og turen vil koste 200 kr pr hode. Det blir masse spennende å glede seg til!

Deriblant utdeling av sesongens ferdighetsmerker og en høytidelig opptakelsesseremoni som Oppdager i Bekkelaget KFUK-KFUM speidergruppe, der speiderne avlegger det tradisjonsrike speiderløftet.

Dere får tilsendt praktisk informasjon om alt som skal skje på turen om ikke lenge, og i informasjonsmailen kommer vi til å be om påmelding innen fredag 7. mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar